Fimar Балкан

Фимар Балкан Македонија започна со работа во 2016 година. Годишниот производствен капацитет на нашата компанија надмина 100 илјади тони за кратко време.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Контактирајте не

Адреса

Ул.Орце Николов бр.147-б Скопје

Телефон

Факс

Е-пошта