Fimar Балкан

Фимар Балкан Македонија започна со работа во 2016 година. Годишниот производствен капацитет на нашата компанија надмина 100 илјади тони за кратко време.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

БАЛКАН БЕЛ

По зголемената побарувачка за камења именувани како „Балкан Вајт“, нашата компанија направи уште една важна инвестиција и го пушти во употреба нашиот втор каменолом во 2018 година.

Fimar Балкан

R&D

Со цел ефикасно управување со едно од најважните подземни богатства на Македонија, Фимар Балкан направи значителни инвестиции со цел да ја одржи технолошки напредната производствена линија на најеколошки начин.

Fimar Балкан

ПРОИЗВОДСТВО

Фимар Балкан Македонија започна со работа во 2016 година. Годишниот производствен капацитет на нашата компанија надмина 100 илјади тони за кратко време.

Fimar Балкан
Суровина од прва класа

Нашите беспрекорни камења од „Балкан бело“, извлечени со најновата технологија, се многу барани од многу земји во светот.

Четири различни избори

Понуден во четири различни избори, „Балкан Вајт“ се претпочита во многу различни специјални проекти за дизајн.

Материјал за украсување на секоја дета

Бел мермер, кој се претпочита заради неговата висока издржливост и естетски изглед; Се користи во многу различни области како што се внатрешно-надворешно обложување, тротоарите и wallидното обложување.

ПРОИЗВОДИ

Ние го обработуваме доверливиот „квалитет на Фимар“ во бел мермер во Македонија

Ние ја преземаме нашата моќ од природата

Фимар Холдинг , од ден на ден го зголемуваме нашиот удел на пазарот со новите рудници и фабрики на кои им додадовме нашата структура. Како една од најважните компании за извоз на мермер во Турција, имаме за цел постојано подобрување на квалитетот на услугите што ги обезбедуваме. За оваа цел, додека ја прошируваме нашата услужна мрежа, ние исто така го зголемуваме нашиот производствен капацитет на повисоки нивоа.

 

Фимар Балкан, зајакнат со длабоко вкоренето искуство на Фимар Холдинг, работи во Македонија од 2016 година. По интензивната побарувачка на нашите клиенти за камења „Балкан Вајт“, вториот каменолом на нашата компанија во оваа земја започна со производство од 2018 година.

 

Со своите значителни инвестиции и трансфер на искуство, Фимар Балкан е горд што е еден од најважните производители на Македонија во категоријата бел камен и дава значителни можности за вработување.